SVB Transportgroep biedt ook koerierdiensten!

foto SVB Transportgroep biedt ook koerierdiensten!

Deze aanvulling op de service betekent voor u dat precies die ene pallet, zending, doos, envelop of noem het maar snel gebracht of gehaald kan worden, er zit immers iemand op te wachten en tijd is geld. Eén van onze veertig zeer ervaren koeriers meldt zich binnen 45 minuten, waar dan ook in Nederland, op het laadadres en gaat vervolgens alleen met uw goederen zo snel, maar zeker ook zo veilig mogelijk naar de opgegeven loslocatie in binnen- maar ook wanneer nodig, buitenland.

Het spreekt voor zich dat wanneer er onvoorzien oponthoud van meer dan 15 minuten ontstaat u direct daarvan op de hoogte wordt gebracht. Intussen heeft onze planning al eventueel een oplossing klaarliggen.

Na het lossen ontvangt u van onze planning een e-mail waarin de tijd van afleveren en de naam van de ontvanger staan vermeld.

Onze service gaat ver, niet alleen in kilometers. Een dag heeft 24 uur en een week 7 dagen, dat is dan ook de tijd dat ons team graag voor u klaar staat.

Heeft u vragen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan u altijd graag te woord.

U belt naar 0174 – 24 49 44 of stuurt een e-mail naar info@svbkoerier.nl

Al onze binnenlandse activiteiten geschieden volgens Algemene Voorwaarden voor Koerierdiensten zoals de laatst gedeponeerde versie ter griffie van de Rotterdamse- en Amsterdamse rechtbank. Grensoverschrijdend transport geschiedt volgens het CMR verdrag. Klik hier voor een exemplaar.